Voor lekdetectie in Amsterdam bel

Last van daklekkage?

Daklekkage is erg vervelend en kan veel overlast en schade veroorzaken. Vaak zit het lek verborgen en is het niet direct duidelijk wat de bron van de lekkage is. Zeker bij een plat dak kan de lekkage op een heel andere plaats zitten, dan waar de schade zichtbaar is.

Wanneer u zelf het dak gaat inspecteren of wilt repareren, dan weet u waarschijnlijk niet precies waar u op dient te letten. Daarnaast is het mogelijk dat u het lek zelfs verergert. Bovendien zijn werkzaamheden op het dak nimmer zonder gevaar.

Om deze redenen kunt u beter een specialist in te schakelen bij een daklekkage. Met de meest moderne detectiemethodes kan een lek vaak gevonden worden zonder ingrijpende werkzaamheden uit te hoeven voeren. Ook verzekeraars zijn voorstanders van dit soort technieken. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld infrarood detectie, een rookproef of thermografie wordt het lek opgespoord zonder hakken of breken, wat uiteindelijk ook kostenbesparend is.

Daklekkage opsporen met Moorman Totaal Techniek

Moorman Totaal Techniek is sinds jaar en dag hèt lekdetectiebedrijf in Amsterdam en omgeving. Wij sporen lekkages op met de meest geavanceerde detectieapparatuur, zodat u hier zo weinig mogelijk overlast van ondervindt. Daarnaast repareren we de lekkage uiteraard zorgvuldig. Naast daklekkages zijn wij ook uw lekdetectiebedrijf voor leiding-, kelder-, plafond- en badkamerlekkages. Wilt u meer informatie over het opsporen van daklekkage of lekkage op andere plaatsen in uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

dak lekkage afbeelding